Wat geloven wij?

Wij geloven in teams, want achter elke succesvolle organisatie staan fantastische teams. Elk team heeft het potentieel om haar organisatie verder te brengen, plezier met elkaar te hebben en om samen met collega’s boven zichzelf uit te stijgen. Dat is onze droom! 

Met onze onboarding tool ontdek jijzelf en je team welke stap je vandaag kunt zetten om morgen succesvoller te zijn.

Wat brengen wij?

 

Wij gaan er vol voor, op elk moment van de dag. Met passie, met
veel energie en altijd met 100% inzet. Wij zijn kritisch op onszelf, want elke dag is weer een kans om te leren en te verbeteren. 

We treden buiten de gebaande paden en verenigen professionele kennis met de praktijk. We beloven je dat je binnen een dag een onboarding programma maakt. Snel, eenvoudig en flexibel! 

 

Wie zijn wij?

Wij hebben met ruim 40 jaar ervaring in het HR-vak onze sporen verdiend.  We hebben onder meer gewerkt als HRM- en lijnmanager, als HR Business  Partner en als extern adviseur bij het gerenommeerde adviesbureau Berenschot.  

Succesvol zijn is voor ons doen waar wij goed in zijn, waar we plezier aan beleven en energie uithalen. Deze kennis, dit plezier en energie stoppen we in Successful@Work om voor en mét anderen succesvol te zijn.

Bianca Weijers

Founder / Creatief brein /

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mark Nierop

Founder /

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.